BB Glow

BB Glow er semi-permanent Foundation der ved hjælp af Nanoneedling, indsluser mineraler og vitaminer. Da vil du opnå en mere ensartet hudtone, som får masser af glød og udstråling. Nanoneedling er designet til at forynge din hud, og afhjælpe mange almindelige hudproblemer, og der skabes en mere ensartet hud. Behandlingen er ikke forbundet med smerter, men huden vil efter behandlingen, føles lidt solbrændt og prikkende, men det forsvinder efter et par timer.

Kontant frapris Kr. 1.200

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

Behandlingen er til både mænd og kvinder i alle aldre, som ønsker en mere, ensarter hud med masser af glød. Ydermere dækker denne behandling:

  • Rødme
  • Mørke rander under øjnene
  • Hyper pigmentering
  • Pigmentpletter
  • Fregner
  • Akne ar
  • Reducere fine linjer
  • Reducere rynker

 

Behandlingen tager cirka. 60 min. Vi starter med at rense huden grundigt, lave en peeling for at fjerne døde hudceller, og gøre huden klar, til at kunne optage mineralerne, vi indsluser i det øverste hudlag. Du vil slutte af med en maske, for at få ro på huden, det er indregnet i behandlingstiden på 60 min. Huden vil efter behandlingen, være en smule rød, og føles solbrændt.

Det endelige resultat kommer efter 4-6 behandlinger (Vi anbefaler at få 6 behandlinger) med 2 ugers mellemrum, for at opbygge et længerevarende resultat, hvorefter vi anbefaler en opfølgende behandling hver 3-6 måned.

Behandlingen er dog også en behandling man kan få som en enkel behandling, hvis man blot ønsker en fantastisk glød og masser af fugt i huden. Den smukke glød, fugtende og opstrammende effekt, vil løbende aftage og forsvinde helt efter 21-28 dage, ved blot én behandling.

Hold ansigtet tørt de næste 24 timer
Ingen makeup, sauna, sol, svømmehal eller spa i 48 timer
Ingen peeling, sol, solarium i 7 dage efter
Efter en behandling, bør du undgå kosmetiske og laserbehandlinger i en måned.
Hvis du har fået foretaget nogen kosmetiske eller laserbehandlinger, bør du vente med en BB Glow behandling, før efter 2 uger.