D-Tox behandling

Vi er opmærksomme på at skulle ”detoxe” vores kroppe i form af diverse udrensningskure eller endda vores sind ved terapi, men vores hud udsættes om nogen for miljø belastninger i form af klima, luft forurening, pesticider samt E-numre fra fødevare, stråling fra teknologi og store træk den livstil vi føre. Derfor har Academie designet denne behandling der med 3 professionelle produkter med transformerende ingredienser giver en unik renset, iltet og afslappet hud.

Kontant pris Kr. 595

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

D-Tox er udviklet af det franske, Academie Scientifique de Beauté. En producent af skønhedsprodukter som går helt tilbage til 1890. De har derfor stor erfaring med at udvikle de optimale komponenter, der skal til for at din hud får den pleje den fortjener.

Kort fortalt er D-Tox er en uundværlig behandling for alle mennelser, uanset alder, køn og hudtype. D-Tox går ind og hjælper din hud, renser og ilter den, så den kommer i balance. Der findes ingen former for kemikalier eller allergifremkaldende stoffer i D-Tox, derfor kan alle tåle denne behandling.

Virksomme ingredienser:

  • Hav oligo proteiner – afgifter
  • D-tox komplex (Kaolin ler og bentonit) – Rensende og absorberende effekt.
  • Phytosqualane- opbygger lipid barrieren og fugter i dybden.

 

D-tox behandlingen er altså til alle hudtyper, tilstande og aldre på alle årets årstider.

HVORFOR?

Den er oplagt til en vintertræt hud med iltmangel, der savner glød og næring (Jan-April)

Prepper huden til klimaskift med højere temperaturer, soldisponering, samt flere timer ude. (maj-Aug.)

After treatment efter meget sol og badning, samt højere sved niveau (aug-okt) Det er ligeledes vigtigt at forberede huden på endnu et vejrskifte når efteråret nærmer sig.

I de blæsende, kolde og våde måneder er der øget behov for fugt og beskyttelse af huden både for at opretholde fugtbalancen i dybden (der gør huden stærkere) og for at beskytte den naturlige lipide barriere, da den udsættes for hårde fysiske faktorer i denne tid. (okt-feb)

Alle kan behandles med denne behandling. Selv dem som har slem allergi og ikke tåler skønhedsprodukter eller cremer.

Vores dygtige kosmetologer vil naturligvis vejlede dig og guide dig igennem behandlingen. Inden din første behandling vil du få foretaget en hudanalyse, hvor du sammen med kosmetologen gennemgår en række spørgsmål omkring din hud, udfordringer, symptomer, samt hjemmepleje. Her vil i sammen ligge en plan for dit forløb, hvor vi rådgiver og anbefaler produkter og forløb som er skræddersyet til dig.

Her efter vil du få udført behandlingen.

Behandlingen foregår i vores hyggelige og særligt indrettede kabiner.

Her vil vi guide dig igennem behandlingen step-by-step.

  • Du skal afsætte 60 min til behandlingen.

Behandlingen er fuldstændig smertefri og du mærker ingen ubehag.

Undgå følgende:

6 timer efter behandling:

  • Ingen vask eller rens af ansigtet. Brug gerne et mildt renseprodukt. Du kan vende tilbage til din normale rens og produkter næste dag
  • Undgå makeup den første dag.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi et kurforløb på 3-6 behandlinger. Her kan det være en mulighed at kombinere behandlingerne med vores øvrige behandlinger. 

Se mere omkring vores kombinationsbehandlinger her.

Special ansigtsbehandling

Det anbefales at få vedligeholdelsesbehandling hver 3. måned herefter.