Voksbehandling

Er du træt af barbering, epilering og uønsket hår? Føler du også, at du bruger meget tid på at holde din kropsbehåring nede? Vores erfarne kosmetologer hjælper dig til at få en glat og silkeblød hud, fri for uønsket hårvækst. Med en voksbehandling fjernes dine hår ved roden, og behandlingerne dækker alt fra voksning af ben, armhuler og ryg til hårfjerning på overlæben, kinder og hagen.

Kontant frapris Kr. 110

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

En brasiliansk voksbehandling er en af de mest populære hårfjerningsmetoder i intimområdet. Ved brazilian wax fjernes håret i og omkring underlivet skånsomt og effektivt både foran og bagtil, og typisk efterlades en lille stribe hår eller en trekant, hvis man ønsker det.

Brasiliansk voksning giver et glat og blødt resultat, der holder 4-6 uger. Inden voksbehandlingen udføres, er det vigtigt, at hårene har en længde på 3-5 mm. På den måde opnås det bedste resultat.

Ligesom brasiliansk voksning, er Hollywood en bestemt metode til intim hårfjerning med voks. Men hvor man typisk efterlader en lille stribe hår efter en brazilian wax, der fjernes al hårvækst i intimområdet med Hollywood-metoden.

Det vil sige at hårene på både de indre og ydre kønslæber fjernes, lige så vel som den øvrige kønsbehåring og hårene mellem ballerne.

Selve fjernelsen af hårvæksten udføres med en mild og skånsom voks, da der er tale om et sensitivt område. Vores behandlere er yderst professionelle og sørger for, at du får en behagelig oplevelse undervejs.

Har du ikke lyst til eller brug for en komplet voksning af hele intimområdet, kan du sagtens nøjes med at få lavet en bikini wax. Her fjernes alle hår uden for selve trusseområdet, så der ikke er synlig hårvækst eller dun, når du for eksempel har badedragt eller bikini på på ferie.

Behandlingen tager cirka 15 minutter og forudsætter, at dine hår er 3-5 mm før voksbehandlingen.

Når man bruger voks til hårfjerning på kroppen, holder behandlingen som udgangspunkt 4-6 uger. Herefter er hårene tilbage til fuld længde, eller cirka 5 mm, igen. Det er imidlertid værd at have in mente, at både behandlingerne og vi som mennesker er forskellige.

Det vil sige, at der er forskel på, om man får fjernet hår i ansigtet, under armene eller i underlivet, lige så vel som der kan være individuelle forskelle på, hvor længe en voksbehandling har den ønskede virkning for dig.