Pro-age Slow aging

Academie er et anerkendt og respekteret hudpleje brand med mange års erfaring, som har medvirket til et nyt begreb opstået ”Slow aging” i stedet for det klassiske ”anti age” Vi kan ikke forynge eller fjerne aldring ved hudpleje, men fokus er at mindske de fysiske tegn og forebygge yderligere, altså forlænge aldringsprocessen- OG DET KAN VI MED PRO-AGE HUDPLEJE!!

Kontant pris Kr. 795

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

Pro-age ansigtsbehandling er udviklet af det franske, Academie Scientifique de Beauté. En producent af skønhedsprodukter som går helt tilbage til 1890. De har derfor stor erfaring med at udvikle de optimale komponenter, der skal til for at din hud får den pleje den fortjener.

Academie har været medvirkende til at skabe en ny trend – Slow aging. Der har i mange år været stigende fokus på “Anti-aging”, men nu er tiden inde til at erkende, at Anti-age er umuligt. Alle mennesker ældes, nogle hurtigere end andre og det er der forskellige årsager til. Med Pro-age Slow aging vil vores dygtige kosmetologer belyse, hvilke faktorer der præcis er årsagen til din aldring. Pro-age behandlingen er skræddersyet med forskellige elementer som kan sætte hastigheden på aldringen ned. 

I denne behandling behandles huden ud fra alle 3 faktorer der påvirker aldring:

  • Genetik (arveanlæg, etnicitet,)
  • Hormonel (biologiske processer i aldringen. Forårsaget af hormoner
  • Miljø (fysisk mimik, udefrakommende faktorer som klima, pleje og ikke mindst forurening/ frie radikaler.)

 

Hermed fås altså en ansigtsbehandling der er ren fokus på at mindske aldring af huden.

Pro-age virker via en grundig analyse inden behandlingen. Derfor skal du have en hudanalyse-konsultation, sammen med en af vores kosmetologer. Denne hudanalyse er gratis og uforpligtende, men er yderst nødvendigt for os, for at kunne forstå hvilke udfordringer du oplever, og ikke mindst hvordan din hud har det.

Herefter vil vi sammensætte den optimale behandling og kombinere den optimale sammensætning af professionelle hudplejeprodukter til at behandle din hud. 

Du vil samtidig blive vejledt og guidet i hvordan vi vil anbefale din hjemmepleje, således vi aftaler et samarbejde igennem forløbet for at kunne opnå det optimale resultat. 

Alle kan behandles med Pro-age. Behandling opbygges individuelt og bliver derved skræddersyet til dig og din hud.

Vores dygtige kosmetologer vil naturligvis vejlede dig og guide dig igennem behandlingen. Inden din første behandling vil du få foretaget en hudanalyse, hvor du sammen med kosmetologen gennemgår en række spørgsmål omkring din hud, udfordringer, symptomer, samt hjemmepleje. Her vil i sammen ligge en plan for dit forløb, hvor vi rådgiver og anbefaler produkter og forløb som er skræddersyet til dig.

Her efter vil du få udført behandlingen.

Behandlingen foregår i vores hyggelige og særligt indrettede kabiner.

Her vil vi guide dig igennem behandlingen step-by-step.

  • Du skal afsætte 75 min til behandlingen.

Behandlingen er fuldstændig smertefri og du mærker ingen ubehag.

Undgå følgende:

6 timer efter behandling:

  • Ingen vask eller rens af ansigtet. Brug gerne et mildt renseprodukt. Du kan vende tilbage til din normale rens og produkter næste dag
  • Undgå makeup den første dag.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi et kurforløb på 3-6 behandlinger. Her kan det være en mulighed at kombinere behandlingerne med vores øvrige behandlinger. 

Se mere omkring vores kombinationsbehandlinger her.

Special ansigtsbehandling

Det anbefales at få vedligeholdelsesbehandling hver 3. måned herefter.