shutterstock_1671944887
Afspil video

Fjernelse af tatoveringer

Er du én af dem som er blevet træt af din tatovering eller din gamle permanente makeup? Så kan vi hjælpe dig med at få den fjernet på en skånsom og sikker måde. Vi anvender Pico laser, som er den bedste og mest effektive teknologi indenfor laser tattoo-removal. Desuden skaber Pico laser mindre traume i huden, og smerten er væsentlig mindre end andre lasere, da vi anvender Cryo luftkøler som lindre ubehaget, både før, under og efter behandlingen.

Før/efter billeder

Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

Det anslås at der ca. er 600.000 danskere – svarende til ca. 15%, der har en eller flere tatoveringer. Hver 3 som har en en tatovering, fortryder og ønsker at få fjernet deres tatoveringer igen!

Flere og flere danskere vælger at lade sig tatovere og det er idag blevet meget normalt og socialt acceptabelt at have tatoveringer. Det betyder også, at flere fortryder deres valg af tatovering. Vi kan hjælpe dig med at spole tiden tilbage og fjerne dine uønskede tatoveringer ved hjælp af laserbehandlinger.

Laserbehandlingen anvendes også til at fjerne permanent makeup – ønsker du for eksempel at få fjernet tatoverede øjenbryn, eyeliner eller lipliner har vi stor erfaring med dette.

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor Pico laser, som vores kosmetiske sygeplejerske anvender, til at fjerne din tatovering med. Pico laser arbejder i Pico-sekunder hvilket gør at den arbejder yderst effektivt. Det betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt. Samtidig er Pico laseren mere skånsom og gør ingen skade på det omkringliggende væv.

Pico laseren udsender lys med et justeret antal bølgelængder afhængig af hvilken farve din tatovering har. Energien og varmen opbryder og ødelægger farvemolekylet i tatoveringen uden at påvirke det omkringlæggende væv. Farvepartiklerne bliver herefter absorberet og udskilt gennem kroppens naturlige forsvarsmekanismer. Det betyder, at tatoveringen forsvinder gradvist og at behandlingerne vil være adskilt af korte perioder til hvile for huden.

Du vil blive bedøvet forud for behandlingen, hvor vi påføre bedøvelsescreme på det område som skal behandles i 30-45 min. Bedøvelsescremen bedøver hudens overflade, hvilket gør at smerten og varmen fra laseren minimeres. Ud over bedøvelsescreme benytter vi Cryo køleteknik, som er en ekstern køleenhed, som anvendes før, under og efter behandlingen. Cryo køleren puster kold luft ud på huden overflade, hvilket minimere smerten betragteligt.
  • Færre behandlinger
  • Mindre traume i huden
  • Hurtigere regenerering af huden
  • Hurtig behandling
  • Maksimal effekt

 

Efter 4-6 uger er du klar til din næste behandling. Vi aftaler en ny tid fra gang til gang.

Hvor mange behandlinger, der skal til at fjerne en tatovering, afhænger af flere forskellige faktorer: Tatoveringen, hvilke pigmenter tatovøren har anvendt, hvor dybt i huden pigmentet ligger og patientens hudtype.

Efter behandlingen bliver det behandlede område smurt ind i salve og afhængig af område pakket ind i en bandage. Er der tale om et stort område kan du eventuelt bruge en ispose til at lindre med efter behandlingen.

Efter hver behandling vil du få den nødvendige information om, hvordan du skal behandle din tatovering i de 4-6 uger, der går frem til næste behandling.

Det er vigtigt, at det behandlede område ikke bliver udsat for direkte sollys i op til 4 uger. Skal du ud i solen skal det behandlede område smøres ind i solcreme med faktor 50+.

  • Bandages beholdes på i max. 3 timer
  • Gå ikke i bad før dagen efter
  • Næste behandling foretages efter 4-6 uger
  • Ingen sol, klorvand eller dampbad i dagene efter behandlingerne