shutterstock_1934876237
Afspil video

Hollywood Carbon Peeling

Hos Art by Nikka tilbyder vi den populære ”Hollywood” Carbon Peeling, som er kendt fra Hollywood, hvor mange musik-filmstjerner, hyppigt får udført denne type special ansigtsbehandling.

Inden din første ansigtsbehandling, vil du have en samtale med vores kosmetiske sygeplejerske, omkring forløbet og hvilke behandlinger vi vil anbefale. Her aftales også hvordan din hjemmepleje skal foregå og hvilke produkter vi anbefaler at bruge.

Carbon Peeling er primært dybderensende og giver huden en opstrammende effekt, hvilket formindsker porerne og grovheden i hudens overflade, som efterlader ansigtet med en glødende og sund hud.

Kontant frapris Kr. 595

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

Du vil blive grundigt informeret omkring behandlingen, samt hvor og hvordan behandlingen foregår.

Huden afrenses for urenheder og gammel makeup, hvorefter vi ligger den specielle Hollywood carbonmaske. Behandlingen udføres ved hjælp af speciel udviklet laser (YAG laser), der sikre en mild behandling. Laserskudende reagerer sammen med carbonmasken, som renser og opstrammer din hud, mindsker eventuelle karsprængninger og har en utrolig god virkning mod acne og fedtet hud.

Efter behandlingen vil vi rense din hud for carbon rester og lægger en luksusmaske, der tilføre huden den nødvendige fugt.

  • Opstrammer huden
    Mod rynker og mindsker huden linjer
  • Reducere symptomer på Rosacea
  • Mindsker karspræninger
  • Reducere acne og fedtet hud
  • Terapeutisk virkning
    Behandling ca. 60 min.

Anbefales at gentages efter ca. 3 uger for optimal effekt.