Special ansigtsbehandling

Som noget helt nyt, har vi lavet et nyt koncept for vores ansigtsbehandlinger, for at du opnår det bedste resultat og kan få den optimale behandling til dine hudproblemer.

Alle hudtyper er forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger, alt efter hvilket problem, eller skader din hud har. Derfor mener vi det er vigtigt at kunne skifte mellem ansigtsbehandlingerne, da det giver de aller bedste resultater.

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

Hos Art by Nikka tilbyder vi forskellige professionelle ansigtsbehandlinger. For at holde huden frisk og ung, kræver det at man plejer og vedligeholder sin hud. Præcis som når din bil skal til service.

Alle ved at små babyer har den blødeste, fineste og skønneste hud. Men med tiden udvikler vi os og huden forandres gennem livet i forskellige faser.

Teenage fasen kan give fedtet og uren hud, hvor andre faktorer som, tobak, sol, alkohol, graviditet og stress kan være med til at forandre vores hud.

Der kan være mange årsager til at huden forandre sig, nogle er blot uheldige fra naturens side. Men heldigvis findes der utrolig mange måder, at hjælpe dig på vej, så du får en sund, frisk og sund hud.

Som noget nyt tilbyder vi ny kombinations behandling, hvilket betyder det er muligt at skifte mellem de forskellige behandlinger. Det kan være en stor fordel at skifte mellem ansigtsbehandlingerne, da det ofte er nødvendigt for at sikre det bedste resultat.

Vores nye koncept giver dig et enestående tilbud, for at kunne få bugt med dine hudproblemer. Vælger du et forløb med 6 behandlinger, kan du både skifte imellem 4 forskellige special ansigts behandlinger og Spare op til 149 kr. pr. behandling

Hos Art by Nikka, har vores behandlere stor erfaring, både som kosmetologer og sygeplejerske, garantere vi at du får professionel vejledning.

For at kunne give dig det optimale behandlingsforløb, kommer du ind til en konsultation forud for din behandling. Her aftales et forløb der sikre dig det optimale resultat.

Hos Art by Nikka er vores behandlere eksperter og specialuddannet, som sikre at du får det korrekte analyse af din hud, så i sammen kan lave et hudpleje program som skaber resultater.