DKK 940,00

Reparative Moisture Emulsion

Den er at foretrække til dig, der gerne vil have en lidt tykkere, men stadig let konsistens af en creme, end fx. Moisturizing Complex.
Cremen er lavet i samarbejde med en Makeupartist, så den fungerer også virkelig godt som makeup base.

DKK 940,00

Reparative Moisture Emulsion

Varenummer 1304050 Kategori

Beskrivelse

Reparative Moisture Emulsion er rig på fugt, antioxidanter og tilsat peptider, der arbejder på fine linjer og rynker. Den er cremet i konsistensen og giver huden en silkeagtig overflade. Reparative Moisture Emulsion har en højt koncentration af Extremozymes® 13% og flere forskellige reparerende, neutraliserende og beskyttende enzymer. Reparative Moisture Emulsion kan anvendes til alle hudtyper, men er speciel god til den sarte, beskadigede og tørre hudtype. Reparative Moisture Emulsion er fantastisk sammen med Pro Heal advance +serum til Rosacea og dermatitis problemer. Den er at foretrække til dig, der gerne vil have en lidt tykkere, men stadig let konsistens af en creme, end fx. Moisturizing Complex. Cremen er lavet i samarbejde med en Makeupartist, så den fungerer også virkelig godt som makeup base.

Helt overordnet kan Reparative Moisture Emulsion anbefales til alle hudtyper, og især som nat creme pga af det høje indhold af Extremozymes.

Modtag unikke produktnyheder og særlige invitationer Tilmeld dig vores nyhedsbrev