Få lavet dine læber, eyeliner og bryn med permanent makeup i Silkeborg

Hos Art by Nikka i Silkeborg kan vi give dig dit ønskede look med permanent makeup til bryn, læber og eyeliner. Få smukke øjenbryn, læber eller eyeliner med permanent makeup, der sidder hver eneste dag hos Art By Nikka.

Gode råd og vejledning Læs mere om vores kosmetiske specialisters gode råd og vejledning

Permanente bryn i Silkeborg

Vi bruger den permanent bryn metode, der kendes som mikropigmentering. Vi lægger pigment ind under det yderste hudlag med en meget tynd nål. Mange vælger at få tatoveret deres øjenbryn for at spare tid og penge på makeup.

Sammen finder vi den form, farve og teknik, som passer perfekt til dine bryn og ansigtsform. Du vil få det ideelle look med bryn i en naturlig farve, der altid sidder der, hvor de skal.

Et naturligt udseende med permanent makeup i Silkeborg

Alle tre behandlinger kræver minimum to behandlinger med 4-6 ugers mellemrum, samt et retouch efter nogle år for at vedligeholde det naturlige og smukke resultat.

Du kan få dit ønskede look med permanent makeup i vores skønhedsklinik i Silkeborg. Du er sikret professionel behandling, hvor vores kosmetologer, kosmetiske sygeplejersker og tilknyttet speciallæger vil følge hvert skridt i din behandling.

Forførende øjne med permanent makeup eyeliner 

Hos Art by Nikka kan du få smukke og dybe “Cateyes” med permanent eyeliner over din lash lines. Eyelineren kan give samme effekt som mascara, hvor du slipper for selve makeuppen og ikke skal være bange for, at det bliver tværet ud i løbet af dagen.

Fuldfør looket med permanent makeup på læberne. Det er en behandling, der giver dig flotte læber og en visuel forstørrelse. Hos Art by Nikka i Silkeborg kan du få fine og flotte bryn, eyeliner og læber med naturlige resultater, der giver en tredimensionel effekt.