Silkeborg Mød vores skarpe team

Nikka Vinther-Jensen Én af de dygtigste i landet

Art by Nikka er ejet af Nikka Vinther-Jensen, som har mange års erfaring med Permanent makeup og anses som én de dygtigste i landet. Nikka har gennemgået en lang række Internationale uddannelser og kurser og har løbende udviklet sine færdigheder og nye teknikker, som både behandler, Mastertræner, men også som underviser i Permanent makeup på vores eget, Art by Nikka – Academy.

Nikka er yderst professionel og ved alt hvad der er at vide omkring Permanent makeup, og er meget grundig omkring rådgivning og vejledning, da Permanent makeup for nogle kan være en stor beslutning. Nikka er enormt dygtig til at finde den rette løsning og behandling, på en behagelig og uformel måde, så du føler dig tryg og afslappet med behandlingen.

Jeg tilbyder behandlinger indenfor:
Bryn, Læber, Eyeliner, Areola

Jeg tilbyder uddannelse og kurser:
Mastertræning, Uddannelse, Permanent makeup kurser med certifikat.

Louise Kragelund Vores kosmetiske sygeplejerske

Louise er vores kosmetiske sygeplejerske. Hun er uddannet sygeplejerske og er specialist inden for kosmetiske behandlinger. Louise er uddannet i BOTOX og Fillers, Kemisk peeling og IPL/Laser, inden for kosmetiske behandlinger og ved derfor hvor vigtigt det er, at du får den helt korrekte rådgivning og vejledning inden du skal have udført din kosmetiske behandling.

Louise er meget opmærksom på at udseende betyder enormt meget og kosmetisk behandling, uanset hvilken type, er en stor beslutning der kræver dygtige, kompetente og professionelle behandlere. Du vil opleve Louise som smilende, nærværende og grundig. En behandler som er perfektionistisk og som kan sit håndværk. Du vil uden tvivl føle dig i trygge hænder sammen med Louise. I samarbejde skaber i det optimale resultat.

Jeg tilbyder behandlinger indenfor:
Fillers, BOTOX, IPL/Laserbehandling, Skinbooster, Permanent hårfjerning, Kemisk peeling, Fjernelse af tatoveringer, Behandling af karsprængninger, Fjernelse af pigmentpletter

Nina Jensen Mange års erfaring

Nina er uddannet kosmetolog og har mange års erfaring inden for faget. Nina har et stort kendskab til alle hudtyper og de komplikationer der måtte være, er utrolig dygtig til at rådgive og vejlede i de forskellige behandlinger. Nina er meget kompetent og ved hvad hun snakker om, giver altid en meget professionel vejledning og rådgivning, uanset om det handler om hudpleje eller specialbehandlinger.

Nina er altid smilende, imødekommende og formår at, skabe trygge rammer så du kan læne dig tilbage og nyde behandlingen.

Jeg tilbyder behandlinger indenfor:
Fractional Needling, Fire & Ice (Frugtsyre behandling), Voksbehandlinger, Farvning af bryn og vipper, Rettelse af bryn., Hudpleje rådgivning, Special ansigtsbehandlinger

Line Lerche Specialist i kosmetiske behandlinger

Line uddannet kosmetisk sygeplejerske og er specialist inden for kosmetiske behandlinger.

Line er uddannet i BOTOX, Fillers behandlinger & IPL/Laserbehandling, hun ved hvor vigtigt det er at kunne analysere og forme et ansigt. Line har øje for detaljer og går ikke på kompromis med resultatet.

I klinikken vil du møde Line som smilende, afslappet, omsorgsfuld og grundig. En behandler med øje for detaljerne og som kan sit håndværk. Når du bliver behandlet af Line vil du uden tvivl kunne slappe af og være helt tryg i stolen.

Jeg tilbyder behandlinger indenfor:
Fillers, BOTOX, IPL/Laserbehandling, Skinbooster, Hollywood carbon peeling, Permanent hårfjerning, Behandling af karsprængning, kemisk peeling, pigmentpletter og Fjernelse af tatoveringer

Maria Lønborg Passion for smuk hud

Maria har taget uddannelsen som kosmetolog og hudterapeut. Maria har en stor passion for hud og brænder for at skabe gode resultater, hun har en ærlig og professionel tilgang til sit arbejde, hvor hun aldrig går på kompromis.

Du vil møde Maria som glad, imødekommende, varm og enormt omhyggelig. Du vil blive grundigt og omhyggeligt vejledt til præcis den behandling, som vil være den bedste for dig og dit behov. Du vil uden tvivl føle dig tryg og afslappet i Marias hænder, hvor der er også er mulighed for en rigtig god snak om alt inden for hudpleje og meget andet.

Jeg tilbyder behandlinger indenfor:
Fractional Needling, Fire & Ice (Frugtsyre behandling), Farvning af bryn og vipper, Rettelse af bryn., Hudpleje rådgivning, Special ansigtsbehandlinger

Camilla Mejrsk Godt øje for detaljen

Camilla udføre permanent makeup – Øjenbryn, Læber & Eyeliner. Hun tilbyder også stamcelleaktivering (Hårtabsbehandling)

Camilla har et rigtig godt øje for detaljer og er yderst omhyggelig. Hun arbejder meget koncentreret og fordyber sig fuldstændig i behandlingen, helt ned i den mindste detalje for at sikre resultatet bliver helt perfekt.

I klinikken vil du møde Camilla som meget smilende, sød og omsorgsfuld. Hun vil med garanti få dig til at slappe af og vil gøre alt for at skabe det look og udtryk som du ønsker.

Jeg tilbyder behandlinger indenfor:
Permanent makeup – Bryn, Læber & Eyeliner – Stamcelleaktivering (Hårtabsbehandling)

Ann-Kathrine Rossau Vores ansvarlige hudlæge

Ann-Kathrine er klinikkens ansvarlige Dermatolog/hudlæge. Uddannet dermatolog fra Aarhus Universitetshospital i 2021.

Ann-Kathrine er vores ansvarlige hudlæge for vores laserbehandlinger med IPL og ND. Yag laser, herunder permanent hårfjerning, behandling af karsprængninger, behandling af pigmentpletter og skin re-juvenation.

Hun arbejder til dagligt som afdelingslæge på Hudafdelingen i Aalborg med bred dermatologi, men især fokus på områderne hudkræft/modermærkekræft samt kønssygdomme. Herudover arbejder hun med kosmetiske behandlinger hvor hendes interesse primært er laserbehandlinger.

Charlotte Weile Vores ansvarlige læge

Charlotte er vores ansvarlige læge for vores botox og filler behandlinger. Det er hende i møder når i skal til den påkrævede botoxforundersøgelse.

Hun er kosmetisk plastikkirurg og specialiseret i kosmetisk ansigtskirurgi, og passioneret omkring al anti-age behandling.Hun arbejder tæt sammen med vores dygtige kosmetiske sygeplejerske Louise, som udfører botox og filler behandlingerne.

Charlotte har stor erfaring inden for det kosmetiske felt, så du får den helt optimale rådgivning og vejledning.

Mia Bruun Lægeeksamineret kosmetolog

Mia har stor faglig viden som hun udnytter grundigt, når hun skal vejlede og rådgive inden for permanent makeup, ansigtsbehandlinger eller voksbehandling. Mia fordyber sig altid fuldstændig i sine behandlinger og går aldrig på kompromis. Mia elsker at skabe gode og flotte resultater, og er meget detalje orienteret.

Du vil opleve Mia som en lille humørbombe, der altid er glad og smilende. Hos Mia får du helt sikkert et resultat du bliver tilfreds med, for hun er ikke selv tilfreds før du er.

Jeg tilbyder behandlinger indenfor:
Permanent makeup, Bryn, Eyeliner, Læber, Fractional Needling, Fire & Ice, Stamcelleaktivering (Hårtabsbehandling) Voksbehandlinger, Rettelse af bryn, Hudpleje rådgivning

Peder Krüger Adm. Direktør og medindehaver

Sidder i det daglige med den overordnede ledelse engros, kurser, marketing, onlinesalg, økonomi, leverandører/samarbejdspartnere, samt udvikling og strategi.

Peder har arbejdet med ledelse, salg og service gennem 20 år, og har en stor viden inden for feltet. Uanset hvilken branche man er i, er det utrolig vigtigt, at levere den bedste service og give kunden en rigtig god oplevelse.

Du vil opleve Peder som meget professionel og altid med fokus på kundernes behov, hvor han ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Med udgangspunkt i at altid være lidt bedre, end det de andre er gode til!

Peder brænder for det han laver og er ikke bange for, at sætte overliggeren højt. Peder er altid smilende og meget imødekommende, altid frisk på en snak og give en hånd med der hvor det kræves.

Jeg tilbyder behandlinger indenfor:
Markedsføring, Academy – Engros, Webshop (Art by Nikka og Academy), Webside, Bogholderi, Salg og Leasing, Indkøb, Praktiske opgaver.

Kursus og praktisk uddannelse indenfor Pico laser – Fjernelse af tatoveringer.