Silkeborg Mød vores skarpe team

Nikka Vinther Krüger Én af de dygtigste i landet

Art by Nikka er ejet af Nikka Vinther-Jensen, som har mange års erfaring med Permanent makeup og anses som én de dygtigste i landet. Nikka har gennemgået en lang række Internationale uddannelser og kurser og har løbende udviklet sine færdigheder og nye teknikker, som både behandler, Mastertræner, men også som underviser i Permanent makeup på vores eget, Art by Nikka – Academy.

Nikka er yderst professionel og ved alt hvad der er at vide omkring Permanent makeup, og er meget grundig omkring rådgivning og vejledning, da Permanent makeup for nogle kan være en stor beslutning. Nikka er enormt dygtig til at finde den rette løsning og behandling, på en behagelig og uformel måde, så du føler dig tryg og afslappet med behandlingen.

Kompetencer Permanent makeup & fjernelse af permanent makeup
Direkte kontakt info@abnikka.dk

Louise Kragelund Vores kosmetiske sygeplejerske

Louise er vores kosmetiske sygeplejerske. Hun er uddannet sygeplejerske og er specialist inden for kosmetiske behandlinger. Louise er uddannet i BOTOX og Fillers, Kemisk peeling og IPL/Laser, inden for kosmetiske behandlinger og ved derfor hvor vigtigt det er, at du får den helt korrekte rådgivning og vejledning inden du skal have udført din kosmetiske behandling.

Louise er meget opmærksom på at udseende betyder enormt meget og kosmetisk behandling, uanset hvilken type, er en stor beslutning der kræver dygtige, kompetente og professionelle behandlere. Du vil opleve Louise som smilende, nærværende og grundig. En behandler som er perfektionistisk og som kan sit håndværk. Du vil uden tvivl føle dig i trygge hænder sammen med Louise. I samarbejde skaber i det optimale resultat.

Kompetencer Botox, fillers, laser & ansigt
Direkte kontakt klinikkragelund@gmail.com

Ann-Kathrine Rossau Vores ansvarlige hudlæge

Ann-Kathrine er klinikkens ansvarlige Dermatolog/hudlæge. Uddannet dermatolog fra Aarhus Universitetshospital i 2021.

Ann-Kathrine er vores ansvarlige hudlæge for vores laserbehandlinger med IPL og ND. Yag laser, herunder permanent hårfjerning, behandling af karsprængninger, behandling af pigmentpletter og skin re-juvenation.

Hun arbejder til dagligt som afdelingslæge på Hudafdelingen i Aalborg med bred dermatologi, men især fokus på områderne hudkræft/modermærkekræft samt kønssygdomme. Herudover arbejder hun med kosmetiske behandlinger hvor hendes interesse primært er laserbehandlinger.

Facebook billede, Art by Nikka (17)

Mia Vores dygtige massør

Som kropsterapeut er Mias mission at hjælpe andre med at opnå fysisk balance, der kan reducere eller helt lindre smerter.

De teknikker Mia bruger, lige fra blide ledmobiliseringsteknikker, fysiurgisksk massage, bindevævsmassage og kraniosakral terapi, er ikke kun effektive, men skånsomme nok til at alle kan tåle det. 

Kompetencer Kropsterapeut, Kranio-sakral terapeut, Lægeeksamineret massør 
Direkte kontakt info@mana-kropsterapi.dk

Camilla Vores dedikerede vippetekniker

Jeg hedder Camilla, og er 24 år gammel. Jeg er din dedikerede vippetekniker og bryn stylist med 4 års erfaring inden for skønhedsbranchen. Jeg er certificeret inden for vipper og bryn. Mit mål er at fremhæve din naturlige skønhed gennem skræddersyede behandlinger, der er både luksuriøse og tilpasset dine behov. 

Camilla1