Tilbud

DHT Blocker mod hårtab

Akut behandling til hårtab til mænd og kvinder

En svindende hårlinje, tyndt hår og langt mellem hårene er tabuemner, som sjældent berøres. Vejen mod skaldethed synes uundgåelig ved tidlig uønsket hårtab, og det virker som naturen har truffet sit valg – sit uomstødelige valg. Imidlertid er der råd for hårtab, hvad end du er mand eller kvinde. Ecuri Cosmetics har udviklet et kosttilskud i pilleform, Ecuri DHT Blocker, som effektivt stopper hårtab, helt økologisk, naturligt og uden bivirkninger.

Presset på friske bær, som gør produktet unikt, da de fleste DHT-blocker kosttilskud er presset på tørret bær og derfor er 50% mindre effektiv.

Indhold: 60 kapsler (nok til 1 måned)

 

kr. 270,00 inkl. moms

Betal sikkert & trygt hos os

SKU: 002

Beskrivelse

DHT er en forkortelse for dihydrotestosteron. DHT er via studier bevist at være ansvarlig for over 90 % af alt hårtab på hovedet. DHT skabes ved reaktion mellem enzymet alfa-5 og testosteron, hvor ved DHT sætter sig i hårsækkene og får dem til at svinde ind. Resultatet er håret, i den nu mindre hårsæk, bliver tyndere, kortere og mere farveløs. Den vigtigste ingrediens i Ecuri DHT Blocker er savpalme, som hæmmer omdannelsen af testosteron til DHT, men også produktionen af Alfa-5 enzymet. Produktet er rig på omega-3 fedtstyrer og har en antiinflammatorisk effekt via indhold af bl.a. brændenælderod. Biotin, eller B7-vitamin, er en anden vigtig ingrediens. Biotin sørger for, via blodbanen, at kosttilskuddet optages effektivt. Du kan finde biotin i mange hudprodukter, men ved oral indtagelse af vitaminet, optimeres egenskaben bedst. Ecuri DHT Blocker indeholder den daglige mængde anbefalede mængde biotin.

DHT fremmer androgen hårvækst, som ikke inkluderer hår på hovedet. Derfor ses det ikke sjældent hos mænd, at tyndt hår kan gå hånd i hånd med øget kropsbehåring. Kun 3 % af testosteron fra hårsække, binyrer og prostata kan omdannes til DHT, men fordi DHT er flere gange så kraftfuld og binder væsentligt længere i kroppen end testosteron, er effekten stor. Omkring 85 % mænd og 65 % kvinder rammes i gennemsnit af hårtab på verdensplan. I info om Ecuris hårvækstsera, beskrives de tre faser for hårets vækst, hvor den første fase, den anagene, er vækstfasen. Overproduktion af DHT eller mangel på blokering af omdannelsen, forkorter den anagene fase, i takt med hårsækkene svinder ind. Resultatet er, at hårene bliver stadigt tyndere og kortere. Slutkonsekvensen er rammende. Håret når ikke længere op over huden inden den telogene fase, hvor håret ikke vokser mere, sætter ind. DHT er videnskabeligt bevist at være skyld i forstørret prostata og prostatakræft. Således gik vejen til udvikling af dette produkt gennem lægelig, kunstig DHT-blokering, med bivirkninger som impotens og inkontinens, af prostatasyge mænd, hvor ved man fandt ud af, at et biprodukt af behandlingen, var nye hår på hovedet. Ecuri har videreudviklet egen DHT-blocker med 100 % naturlige, økologiske og bivirkningsfrie ingredienser.

Indeholder stor koncentration af essentiel olie fra savpalmebær. Mere end 85 % er fedtsyrer og steroler, som gør Saw Palmetto en af de meste potente behandlinger imod hårtab for mænd.

Ecuri DHT Blocker indeholder 60 kapsler. Indtag én kapsel morgen og én aften. Det anbefales indtagelse sker sammen med måltider. Hvert glas indeholder nok til én måneds brug. For bedste effekt, anbefaler vi yderligere, at produktet bruges som foreskrevet i mindst seks måneder.

Ecuri Antihårtab Lotion og DHT Blocker skaber en stærk synergieffekt på genskabelse af stærkt, fyldigt og sundt hår. Vi anbefaler produkterne bruges sammen, for et optimalt resultat.

 

Vælg venligst erhverv eller privat

Modtag unikke produktnyheder og særlige invitationer Tilmeld dig vores nyhedsbrev