Tilbud

Super Lash – Vippeserum

Flotte, lange, tykke vipper er den ultimative vej til at føle sig feminin. Produktet er en permanent vej til fantastiske vipper, uden bivirkninger og helt naturligt.

I produktet er der nok til 3-4 måneder. Bivirkningsfri.

Særligt allergivenlig. Kun naturlige ingredienser. Alle opnår en effekt.

Indhold: 3ml

Anvend Super Lash dagligt i 6-8 uger og vedligehold herefter resultatet ved benyttelse ca. 4-5 gange ugentligt.

kr. 499,00 inkl. moms

Betal sikkert & trygt hos os

SKU: 451

Beskrivelse

Mange kvinder kæmper med tynde, korte og lyse øjenvipper. Mascara og farvning giver kun begrænsede resultater, og koster både tid og en stor mængde frustration. Super Lash giver længere, tykkere, stærkere og mørkere hår allerede efter få ugers brug.

Hårets levetid består af tre faser. Den anagene, hvor håret gror, den catagene, hvor væksten bremses og hårsækken skrumper, og slutteligt den telogene, hvor væksten er stoppet og håret efter en periode falder ud. Super Lash speeder den anagene fase op, så håret gror hurtigere, og samtidig bremses den catagene og telogene fase, således vipperne forbliver i øjenlåget meget længere. Som resultatet af det, vokser dine vipper sig lange, tykke, stærke og mørkere. Produktet skiller sig ud af fra andre produkter, ved at være rig på e-vitamin, som gror hårene lange og er berigende for øjenlågene. E-vitamin hjælper også på at løfte hårene og få dem til at krølle op ad.

Kunstige øjenvipper kan virke som en smuk løsning, men denne løsning belaster egne vipper, da falske øjenvipper altid er længere og tungere end egne vipper. Det resulterer i at egne vipper bliver trukket ud, både imens de sidder på, men også når de tages af igen – også selvom arbejdet bliver udført af en professionel!

Super Lash består af 100 % planteekstrakter, inklusiv antioxidanter og fedtsyrer, som udover væksten af vipper, også forhindrer tilvækst af dårlige bakterier og er fugtgivende for området omkring vipperne. Produktet svier ikke, i modsætning til andre produkter på markedet. Super Lash er udstyret med en blød, smidig minipensel, som sørger for produktet kan placeres præcist på slimhinden ved øjenlåget. Påfør serummet én gang dagligt, og oplev resultatet allerede efter 2-4 uger. Det fulde potentiale opnås i takt med alle hår har været igennem den anagene og catagene fase, hvilket typisk tager 4-8 uger. Anvend Super Lash dagligt i denne periode og vedligehold herefter resultatet ved benyttelse ca. 5 gange ugentligt.

Vælg venligst erhverv eller privat

Modtag unikke produktnyheder og særlige invitationer Tilmeld dig vores nyhedsbrev