Tilbud

Scalp Hair Restoration, lugtfri

Indhold: 100ml

Scalp Hair Restoration er en lugtfri urtebaseret lotion, som gør dit hår kraftigere og stærkere.

Denne lotion indeholder også det naturlige DHT blocker, hvilket er årsagen til hårtab og tab af fylde og kontrast. Denne lotion fedter og lugter ikke, den indeholder græskar olie, Saw palmetto olie og Ginseng.

Bemærk at denne serum ikke er ligeså kraftig og effektiv som Scalp Forte da den indeholder en mixture som giver endnu flere enzymer og vitaminer til håret. Men Scalp Forte har en kraftig luft, som kan være no go for nogle. Ellers anbefaler vi at have begge lotions, og anvende denne lugtfri enkelte dage.

Du skal anvende denne lotion og DHT blocker piller sammen dagligt, i mindst 6 uger for at få den optimale effekt. Du vil opleve en betydelig forskel, nogle ser en stor forskel allerede efter få uger, mens andre oplever forskellen senere i forløbet. Der er dokumenteret store resultater hos både mænd og kviner.

Hårtab på hovedet er for mange en stor udfordring, der giver anledning til frustration, lavt selvværd og kan ramme meget hårdt psykisk. Både kvinder og mænd kan lide af skaldethed eller være tyndhåret, hvor mænd oftest er hårdest ramt. Det anslås, at ca. 65 % kvinder og ca. 85 % mænd har problemer med uønsket hårtab. Markedet er overfyldt med dårlige produkter, uden reel virkning, og det kan virke uoverskueligt at træffe det rigtige valg.

kr. 699,00 inkl. moms

Betal sikkert & trygt hos os

SKU: 710344bc

Beskrivelse

Scalp Hair Restoration, lugtfri.

Indhold: 100 ml. – nok til 3-4 måneders forbrug

Påfør nogle dråber i de ramte områder og masser det grundigt ind i hovedbunden.

Denne lotion er udviklet til at fremme hårvæksten, skabe fylde og kontrast i håret. Scalp Hair Restoration skal anvendes sammen med DHT Blocker på daglig basis for at opnå det bedste resultat. Denne lotion er lugtfri og indeholder en anden mixture af urter end Scalp Forte serum. Derfor er denne lotion lugtfri, hvor Scalp Forte serum har en duft som kan genere nogle, dog er effekten af Scalp Forte højere da den indeholder mixture som giver endnu flere enzymer og vitaminer til håret.

 

Vælg venligst erhverv eller privat

Modtag unikke produktnyheder og særlige invitationer Tilmeld dig vores nyhedsbrev