kr. 699,00 inkl. moms

Scalp Hair Restoration, lugtfri

Indhold: 100ml

Scalp Hair Restoration er en lugtfri urtebaseret lotion, som gør dit hår kraftigt og stærkere.

Denne lotion indeholder også det naturlige DHT blocker, hvilket er årsagen til hårtab og tab af fylde og kontrast. Denne lotion er en fedter og lugter ikke, den indeholder gærskar olie, Saw palmetto oile og Ginseng. Du skal anvende denne lotion og DHT blocker piller sammen dagligt, i mindst 6 uger for at få den optimale effekt. Du vil opleve en betydelig forskel, nogle ser en stor forskal allerede efter få uger, mens andre oplever forskellen senere i forløbet. Der er dokumenteret store resultater hos både mænd og kviner.

Hårtab på hovedet er for mange en stor udfordring, der giver anledning til frustration, lavt selvværd og kan ramme meget hårdt psykisk. Både kvinder og mænd kan lide af skaldethed eller være tyndhåret, hvor mænd oftest er hårdest ramt. Det anslås, at ca. 65 % kvinder og ca. 85 % mænd har problemer med uønsket hårtab. Markedet er overfyldt med dårlige produkter, uden reel virkning, og det kan virke uoverskueligt at træffe det rigtige valg.

kr. 699,00 inkl. moms

Scalp Hair Restoration, lugtfri

Varenummer 710344bc Kategorier ,

Beskrivelse

Scalp Hair Restoration, lugtfri.

Indhold: 100 ml. som spray

Denne lotion er udviklet til at fremme hårvæksten, skabe fylde og kontrast i håret. Scalp Hair Restoration skal anvendes sammen med DHT Blocker på daglig basis for at opnå det bedste resultat. Denne lotion er lugtfri og indeholder en anden mixture af urter end Scalp Forte serum. Derfor er denne lotion lugtfri, hvor Scalp Forte serum har en duft som kan genere nogle, dog er effekten af Scalp Forte højere da den indeholder mixture som giver endnu flere enzymer og vitaminer til håret.

 

Vælg venligst erhverv eller privat

Modtag unikke produktnyheder og særlige invitationer Tilmeld dig vores nyhedsbrev