shutterstock_1682614393
Afspil video

Permanent hårfjerning – laserbehandling i Silkeborg

Hos Art By Nikka i Silkeborg tilbyder vi permanent hårfjerning med laserbehandling. CLARITY II er en laser som arbejder med “Alexandrite” teknologi, anvender vi den absolut bedste teknologi inden for lasere. Har du uønsket hårvækst i ansigtet eller på kroppen, kan du komme det til livs én gang for alle med laserbehandling.

Kontant frapris Kr. 500

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

Hos Art By Nikka i Silkeborg tilbyder vi permanent hårfjerning med den absolut bedste teknologi inden for lasere, vi anvender CLARITY II som arbejder med “Alexandrite” teknologi.  Har du uønsket hårvækst i ansigtet eller på kroppen, kan du komme det til livs én gang for alle.

De fleste – både mænd og kvinder – oplever at have uønsket hår i ansigtet eller på kroppen. Mange tyer til skrabere eller voks, men problemet med dette er, at hårene altid vil vende tilbage igen. Disse metoder efterlader dig desuden ofte med røde knopper og irriteret hud. Vælger du permanent hårfjerning med laser som behandling af uønsket hårvækst skal uønsket hår aldrig være en bekymring igen.

Der kan være mange gode grunde til at vælge at få foretaget permanent hårfjernelse. Det kan skyldes både utilfredshed omkring udseendet eller måske du ikke kan gå i den slags tøj du ønsker, er bekymret for om andre lægger mærke til uønsket hår på overlæben, eller måske du er ukomfortabel med kraftig hårvækst på ryggen/arme/ben, hvor du ofte er nødt til at enten få voksbehandling eller barbere dig.

Der kan være rigtig mange årsager, men uanset årsagen kan vi med laser hårfjerning hjælpe dig. Både så du ikke behøver at tænke på uønsket hårvækst eller lade det påvirke dit selvværd eller selvtillid.

Vores mange års erfaring med permanent hårfjerning har lært os, at kun det bedste udstyr på markedet er godt nok. Derfor har vi valgt at investere i den bedste teknologi inden for lasere, her anvender vi CLARITY II laser med Alexandrite teknologi.

CLARITY II er kåret som verdens bedste laser til permanent hårfjerning i 2021

Vores hårfjerning udføres med en specialudviklet laser, der arbejder med særlig teknologi kaldet “Alexandrite”. Denne teknologi er uden sammenligning den mest effektive til at fjerne hårene permanent. I modsætning til IPL laser, gør “Alexandrite” ikke ondt og kan kun svagt mærkes. Området vil naturligvis blive opvarmet, men laseren har indbygget temperaturmåler som konstant måler huden temperatur, og hvis huden bliver for varm slår laseren fra. Derfor er der minimal risiko for forbrændning og behandlingen er næsten smertefri. CLARITY II (Alexandrite) er den bedste permanent hårfjernings laser på markedet.

Stort set alle hår kan fjernes, undtaget hvide og grå hår. Enkelte hormonbaserede hår kan være meget genstridige og kræve efterbehandlinger efter nogle år. Der vil dog være en markant reduktion af hår i det pågældende område, og vil aldrig være i nærheden af den tidligere hårvækst.

  • Området må ikke være udsat for sol 4-8 uger inden behandling.
  • Det kræver ca. 6-10 behandlinger med 6-8 ugers interval.
  • Du må ikke udsætte det behandlede område for sol 4 uger efter behandlingen.
  • Området skal være “hårfri” inden behandling, derfor skal området være barberet, helst fra morgenen inden behandlingen.
  • Ingen voksbehandling, epilering eller hårfjerningscreme 8-12 uger inden behandling.

Selve behandlingen går relativ hurtigt, fra 15-45 min. afhængig af hvilke områder, der skal behandles. Der skal gå minimum 4-8 uger mellem behandlingerne. Det skyldes, at hårene vokser i forskellige faser og falder ud efter 10-20 dage og derefter er du klar til næste behandling. På denne måde opnår du det optimale resultat.

Med CLARITY II kan alle hudtyper behandles med enormt gode resultater – selv de mørkeste hudtyper. CLARITY II kan behandle stort set alle toner af hår (Dog ikke hvide og lyse hår). Det gør CLARITY II til den mest effektive form for permanent hårfjerning på markedet.

Det er et krav, at der er foretaget konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske, før selve behandlingen med laser. Ved konsultationen vil vores kosmetiske sygeplejerske spørge ind til hvilke ønsker du har til behandlingen og informere dig om, hvordan behandlingen med laser vil foregå. Mød gerne op ubarberet til konsultationen for, at bedre kunne bedømme hårets type og struktur.