Permanent hårfjerning til mænd og kvinder i silkeborg

Kom uønsket hårvækst til livs med permanent hårfjerning med laser hos Art By Nikka i Silkeborg. Vi giver dig silkebløde ben, en hårfri ryg eller det, du ønsker, med en smertefri behandling.

Gode råd og vejledning Læs mere om vores kosmetiske specialisters gode råd og vejledning

Permanent hårfjerning med shr

Hos art by nikka i silkeborg bruger vi kun det bedste udstyr. Derfor bruger vi en shr (super hair removal) lasermaskine, som er den bedste permanente hårfjerningsmaskine på markedet.

Shr permanent hårfjerning er en smertefri behandling, der eliminerer røde knopper og indgroet hår. Laseren angriber selve hårsækken og hæmmer hårvæksten, hvorimod voks og barbering kun midlertidigt fjerner håret.

Behandlingen tager mellem 15-45 minutter afhængigt af hvor stort, det behandlede område er. Der skal gå fire uger mellem dine aftaler for at opnå det optimale resultat.

Permanent hårfjerning i silkeborg

Mænd og kvinder døjer med irriterende og uønsket hårvækst i ansigtet og på kroppen. Spar penge på dyre barberblade og voksstribs og kom problemet til livs én gang for alle med permanent hårfjernelse.

Du kan få permanent hårfjerning i midtjylland i vores skønhedsklinik i silkeborg. I klinikken finder du kosmetologer, kosmetiske sygeplejersker og en tilknyttet læge, der følger dig igennem hele processen. Hos os er du er sikret en professionel behandling – hver gang.