shutterstock_167283206
Afspil video

Behandling af karsprængninger

Har du karsprængninger, “Spider-veins”, jordbærmærker eller åreknuder, så er vi klar til at hjælpe dig. Behandlingen foregår med laser og udføres af vores kosmetiske sygeplejersker. Behandlingen er hurtig, effektiv og smertefri.

Kontant frapris Kr. 600

Før/efter billeder

Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

Med tiden oplever mange at huden ændre sig, nogle danner pigmentpletter, andre oplever karsprængninger i huden. Ofte er det næse, kinder og andre steder i ansigtet man oplever karsprængninger. Det ses også ofte på benene, i form af røde “pletter” eller i form af “Spider-veins” som ligner et edderkoppespind. Det er ødelagte blodkar som ses igennem huden, som kan være røde og blålige.

Med vores IPL og CLARITY II laser kan vi behandle dine karsprængninger over hele kroppen, behandlingen er hurtig overstået da der kun skal 1-3 skud til med laseren for hver karsprængning. 

Laseren leverer en nøjagtig beregnet energi, som omdannes i lys og varme. Energien bliver leveret direkte og centreret, på området hvor karsprængningen er synlig. Herefter vil blodkaret trække sig sammen og forsvinde helt.

Der skal ca. mellem 1-3 behandlinger til, med nogle ugers mellem, for at blodkaret har trukket sig helt sammen, og karsprængningen forsvinder helt.

  • Jordbærmærker
  • Enkelte små karsprængninger
  • Næse
  • Kinder 
  • Hænder
  • Ansigt
  • Ben
  • Arme

For andre områder eller flere karsprængninger, undersøges dette ved din forundersøgelse inden behandlingen

Før behandling af skønhedspletter skal der bestilles en forundersøgelse hos vores sygeplejerske, hvor der tages stilling til om pletten kan fjernes sikkert. Behandlingen kan ske lige efter forundersøgelsen.

Forud for din første kosmetisk behandling med laser, skal der foretages en konsultation inden behandlingen. Vores Kosmetiske sygeplejerske foretager konsultationen i samarbejde med klinikkens ansvarlige læge. Du kan få udført behandlingen straks efter konsultationen.

En laserbehandling af karsprængninger er meget skånsom, effektiv og smertefri og foregår ved brug af Lutronic CLARITY II laser eller CELLOX IPL, der er de bedst testede og mest effektive laser på markedet. 

Behandlingen kan give en brændende fornemmelse og rødmen i huden svarende til den effekt, som man får af for meget sol.

Hævelse kan i sjældne tilfælde forekomme 1 til 2 dage efter behandling. Der kan forekomme et lille sår i området, dette forsvinder i løbet af 3-14 dage og er helt normalt.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem.