Få fyldige læber eller markeret kindben med fillers i Silkeborg

Fillers kan give dit ansigt den markering, som du ønsker. Vi tilbyder bl.a. Fillers i kindbenene, for at få høje og markeret kindben, eller belotero fillers i læberne for fyldige og juicy læber.

Gode råd og vejledning Læs mere om vores kosmetiske specialisters gode råd og vejledning

Juvéderm filler og Belotero behandling

Hos Art by Nikka i Silkeborg kan du få formet dit ansigt, som du ønsker. Vi bruger Belotero filler til behandlingen, som er den nyeste og mest førende form for behandling på markedet indenfor fillers til læber og kindben.

Hos os kan du få lip fillers i Silkeborg, hvor du finder vores skønhedsklinik, men fillers er ikke kun reserveret til større læber. Fillers kan også bruges til andre kosmetiske behandlinger, såsom til kindbenene. 

Ved behandling injiceres små mængder af ikke-permanente fillers under huden i det ønskede område. Behandlingen varer ca. 30 minutter, og du kan fortsætte din dag efter. Det behandlede område holder mellem 4-6 måneder.

Få en fillerbehandling i Silkeborg

Med en Juvéderm eller Belotero behandling kan vi genoprette den tabte volumen i ansigtet. Vi kan give dig de ansigtstræk, som du altid har drømt om eller har mistet i løbet af livet.

Vores skønhedsklinik i Silkeborg består af kosmetologer, kosmetiske sygeplejersker og tilknyttet speciallæger. Vi følger dig før behandlingen og igennem helingsprocessen, så du er sikret en professionel behandling.