Kosmetisk skønhedsklinik i Silkeborg

Velkommen til Art by Nikka, din skønhedsklinik midt inde i Silkeborgs pulserende og travle gade. Beliggende på Borgergade 72, tæt på den berømte og smukke Gudenå, finder du vores smukke og indbydende lokaler med et smilende personale, der tager godt imod dig.

Vi er specialister inden for kosmetiske skønhedsbehandlinger, og vi udfører behandlinger af højest kvalitet. Vi har det bedste udstyr på markedet og nyeste viden inden for netop den behandling, du gerne vil have.
Vi laver permanent makeup, laser behandlinger, hårfjerning, special-ansigtsbehandlinger, kosmetiske behandlinger og meget mere! Kontakt os på mail: info@abnikka.dk, tlf.: 93 91 94 51 eller udfyld kontaktformularen her. Vi ser frem til at høre fra dig!

Gode råd og vejledning Læs mere om vores kosmetiske specialisters gode råd og vejledning

Bliv silkeblød med permanent hårfjerning til kvinder

Hos Art by Nikka i Silkeborg kan du få hårfrie armhuler, bløde og glatte ben eller noget helt tredje med permanent hårfjerning med laser! Vi kan komme uønsket hårvækst til livs, både på krop og ansigt.

Fordelene ved permanent hårfjerning ligger i navnet; at behandlingen er permanent. Laseren angriber selve hårsækken og hæmmer hårvæksten, hvorimod voks og barbering kun midlertidigt fjerner håret.

Tiden med røde, irriterende barberknopper og indgroet hår er slut!

Få fyldige læber eller markeret kindben med fillers

En behandling med fillers kan give dit ansigt den markering, som du ønsker. Vi tilbyder bl.a. Fillers i kindben for høje og markeret kindben eller belotero fillers i læberne for fyldige og juicy læber.

Hos Art by Nikka i Silkeborg kan du få formet dit ansigt, som du ønsker. Vi bruger juvéderm og belotero, som er de nyeste og førende filler-mærke på markedet.

Rosenrøde læber med permanent makeup

Er du træt af læbestift, der hele tiden skal fornyes i løbet af dagen? Har du oplevet at glemme læbestiften derhjemme, så nu kan du se frem til læber, der bliver lysere og lysere? Så er permanent makeup på læberne den perfekte løsning til dig!

Permanent makeup på læberne er en behandling, der giver en visuel forstørrelse af dine læber. Hos Art by Nikka kan du få fine og flotte læber, der giver en tredimensionel effekt.

Få bar hud igen med tatoveringsfjernelse

Har du en tatovering eller permanent makeup, som du er blevet træt af? Mange har muligvis prøvet at få en tatovering som ung, de senere har fortrudt. Heldigvis er det nemt i dag at få fjernet sin gamle tatovering eller tatoveret makeup.

Hos Art by Nikka kan vi effektivt fjerne din tatovering eller permanente makeup! Du er i trygge hænder hos os, for vi har stor erfaring i at fjerne enhver tatovering. Vi bruger den nyeste teknologi inden for tatoveringsfjernelse.

Luksus fire & ice frugtsyrebehandling

Hos Art by Nikka i Silkeborg kan du få denne opstrammende fire and ice ansigtsbehandling, der allerede giver resultater efter første behandling!

Fire and ice behandlingen er fra is clinical og er en dybderensende frugtsyrebehandling, der fjerner døde hudceller og fremmer cellefornyelse, der får dit ansigt til at se blød og ungdommelig ud. Behandlingen er effektiv mod akne, pigmentering, rosacea, tør og irriteret hud.

Ansigtsbehandlinger?

Hos Art by Nikka er vi eksperter og specialuddannet. Det er vores terminologi for vores koncept, at du opnår de bedste resultater og kommer dine hudproblemer til livs. Forskellige hudtyper kræver forskellige behandlinger.

Vi behandler alle hudtyper og alle hudproblemer, og tilbyder derfor også specielle ansigtsbehandlinger, som passer lige præcis til din hud. Booker du en ansigtsbehandling hos os, så får du en konsultation forud din behandling. Vi anbefaler at skifte mellem ansigtsbehandlingerne for at give din hud de bedste resultater.

Kom uønsket hårvækst til livs med permanent hårfjerning til mænd.

Mange mænd er generet af uønsket og kraftig hårvækst på ryg, brystkasse og mave. Hårvækst afhænger af genetik og hormoner, derfor kan nogle mænd opleve en kraftigere og hurtigere hårvækst end andre.

Hos Art by Nikka i Silkeborg kan du komme dine stædige hår til livs med permanent hårfjerning med laser til mænd. Laseren går ned og nedbryder selve hårsækken, som hæmmer hårvæksten meget mere effektivt end barbering og voks.

Sig farvel til voks og barberblade og byd permanent hårfjerning velkommen!

Få naturlige og markeret bryn med permanent makeup

Er du utilfreds med dine bryns udseende? Det kan være, at de er for korte, for smalle, for lyse eller noget helt fjerde. Her kan permanent makeup på dine øjenbryn være løsningen for dig.

Hos Art by Nikka i Silkeborg udfører vi permanent makeup, der giver dig et naturligt look. Sammen finder vi den form, farve og teknik, som passer perfekt til dine bryn. Du vil få det ideelle look med bryn, der altid bliver der, hvor de skal.

Forførende øjne med permanent makeup eyeliner

Permanent makeup eyeliner er en god løsning til dig, som ønsker permanent dybde i dine øjne. Eyeliner giver den samme effekt som mascara, hvor du slipper for selve makeuppen og ikke skal være bange for, at den bliver tværet ud i løbet af dagen.

Hos Art by Nikka kan du få smukke og dybe “Cateyes” med permanent eyeliner! En tynd streg kan få vippekanten til at ses tættere og øjets facon bliver fremhævet. Vælger du en tykkere streg, så kan brugen af eyeliner erstattes.

Minimer ar med en fractional needling behandling

Denne behandling stimulerer din hud via. Hundrede små nåle, der aktiverer hudens egen helingsproces. Denne luksus ansigtsbehandling er specielt udviklet til ansigtet, men kan også anvendes på kroppen.

Behandlingen er yderst effektiv mod akne ar, grove porer og strækmærker, der giver dig et sundt og naturligt resultat. Du kan få denne foryngende microneedling behandling i vores klinik i Silkeborg.

Muligvis den bedste ansigtsbehandling

Hos Art by Nikka kan du få en hollywood carbon peeling. Behandlingen er dybderensende og giver huden i dit ansigt en opstrammende effekt. Dine porer og din huds grovhed vil blive minimeret, og din hud vil se glødende og sund ud.

Denne ansigtsbehandling har fået sit navn efter de store Hollywood berømtheder, der tit får udført behandlingen.

Få fjernet uønskede pigmentpletter

Har du fået uønskede pigmentpletter af solen? Har alderen sat sine spor? Eller noget helt tredje? Mange ting kan forårsage pigmentpletter bl.a. Sol og karsprængninger. Pigmentpletter gør sjældent noget godt, og man kan hurtigt komme til at se trættere og ældre ud.

Kom dine pigmentpletter til livs med en fjernelse af pigmentpletter hos art by nikka. Vores trygge og nydelige lokaler byder dig varmt velkommen, hvor vores dygtige personale sikrer dig en god oplevelse.