Profhilo

Profhilo er en unik behandling til løs og kreppet hud i ansigtet og på kroppen.  

I takt med at vi ældes, nedsættes kollagen-, elastin- og hyaluronsyreproduktionen i vores hud. Dette resulterer i at huden mister sin spændstighed og elasticitet og bliver derfor mere løs og kreppet.  

Kontant frapris Kr. 3.700

Før/efter billeder

Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

Profhilo er et af de produkter på markedet med højeste koncentrationer af hyaluronsyre (64 mg / 2 ml). Profhilo booster og fugter derfor ikke kun huden, men har også en bioremodellerende effekt, hvilket vil sige at Profhilo også virker foryngende på cellerne i vores væv.  

Profhilo injeceres i punktform i ansigt, på hals eller krop, hvorefter produktet nu spredes i vævet. Profhilo holder sig i huden i ca. 28 dage, hvor der nu foregår en stimulation af 4 forskellige typer kollagen og elastin ved langsom frigivelse af hyaluronsyre, hvilket medfører en væsentlig opstrammende/løftende virkning på vævet.  

Vi anbefaler at du får Profhilo som en kur af minimum to-tre behandlinger med fire ugers mellem. I nogle tilfælde vil der være behov for yderligere behandling for at opnå et tilfredsstillende resultat. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse, blå mærker af det behandlede område. Dette forsvinder typisk efter et-tre døgn.  

Det er meget individuelt, hvor længe resultatet af behandlingen holder, da genetik og livsstilsfaktorer spiller en væsentlig rolle. Forventet holdbarhed af behandlingen er op til et år. Herefter anbefales det at få en vedligeholdende behandling ca. en gang hver år.