Få en rynkebehandling i Silkeborg med BOTOX

Hos Art by Nikka i Silkeborg kan du få en effektiv rynkebehandling med botulinum toxin, som er det medicinske navn for BOTOX. Vi kommer dine smilerynker omkring øjnene og rynker i panden til livs, og giver dig dit ønskede look.

Gode råd og vejledning Læs mere om vores kosmetiske specialisters gode råd og vejledning

Behandling med BOTOX til smilerynker eller andet

Rynker er en naturlig del af hudens aldring. Huden bliver tyndere, mister nogle af sine elastiske egenskaber, hvor rynker har nemmere ved at danne sig som grove eller fine rynker. 

Behandlingen starter med at injicere BOTOX ind ved det ønskede område. Behandlingen er kort, og du kan se resultater efter 3 til 8 dage. Behandlingen vil begynde at aftage efter 3-6 måneder, hvor vi anbefaler at gentage behandlingen.

En behandling med BOTOX er en medicinsk muskelafslappende behandling, som forhindrer ansigtsmusklerne i at trække sig sammen, og dermed give rynker. Huden udglattes og reducerer de nye rynker.

Et naturligt resultat med BOTOX behandling i Silkeborg

Denne behandling kan bruges mod alle slags rynker. Du kan forvente, at dit ansigt ser friskere og yngre ud, som også kan bidrage med et forhøjet selvværd, selvtillid og bedre humør.

Det er et krav at blive konsulteret af klinikkens tilknyttede læge minimum 48 timer inden du behandles med BOTOX for første gang. Ved efterfølgende behandlinger kan du behandles og konsulteres af vores kosmetiske sygeplejerske.

Vores skønhedsklinik i Silkeborg består af specialuddannede og kompetente medarbejdere. Vi følger dig før behandlingen og igennem helingsprocessen, så du er sikret en professionel behandling.