Tilbud

Brow Enhancer – Brynserum

Helt i stil med Super Lash, speeder Brow Enhancer den anagene fase op, så brynhåret gror hurtigere, og samtidig bremses den katagene og telogene fase, således brynhårene forbliver i huden meget længere. Som resultat af det, vokser dine brynhår sig længere, tykkere, stærkere og mørkere.

I produktet er der nok til 4-5 måneder. Bivirkningsfri.

Produktet består af 100 % planteekstrakter, inklusiv antioxidanter og fedtsyrer, som sikrer et yderst allergivenligt produkt.

Indhold: 10ml

kr. 599,00 inkl. moms

Betal sikkert & trygt hos os

SKU: 500

Beskrivelse

Mangel af hår i øjenbrynet kan være forårsaget af mange ting, herunder bl.a. overplukning og få, tynde hår fra naturens side. Øjenbrynet er et af ansigtets største karakteristika. Udfases fylden i brynet, kan ansigtsudtrykket let fremstå tomt og uden personlige kendetegn.

Farvning af bryn giver kun stærkt begrænset virkning ved få, tynde og svage hår, og skaber ikke grobund for et flottere bryn over tid. Ecuri Brow Enhancer går ind, i samme stil som Super Lash, og skaber længere, tykkere, stærkere og mørkere hår allerede efter få ugers brug, uden bivirkninger.

Som beskrevet under Super Lash, består hårets levetid af tre faser. Den anagene, hvor håret gror, den catagene, hvor væksten bremses og hårsækken skrumper og slutteligt den telogene, hvor væksten er stoppet og brynhåret efter en periode falder ud.

Udover at være rig på e-vitamin og have alle de positiv effekter og ingredienser som Super Lash, indeholder Brow Enhancer også kamfer og eukalyptus, for at kunne penetrere hårsækkene. Det er en nødvendighed for at opnå den ønskede effekt, da Brow Enhancer, modsat Super Lash, smøres direkte på huden, og ikke påføres slimhinder.

Produktet består af 100 % planteekstrakter, inklusiv antioxidanter og fedtsyrer, som sikrer et yderst allergivenligt produkt.

Rens huden for make-up omkring øjenbrynene og skyl med varmt vand. Påfør dagligt et tyndt lag med en vatpind med lette opadgående strøg, massér derefter produktet ind i huden. Vi anbefaler brug inden nattesøvn, for at produktet kan virke henover natten. Resultatet ses allerede efter ganske få uger. Brow Enhancer giver dig de kraftige, fyldige bryn du altid har drømt om.

Produktet har specielt god effekt på overplukning og tynde hår fra naturens side. Kombinér brugen af produktet med en professionel permanent make-up behandling, for at skabe smukke, fyldige og naturlige bryn.

Sammen med få dråber olivenolie (og evt. ricinus-, rosmarin-, kokosolie og aloe vera), kan du med, ligeledes få dråber Brow Enhancer, lave en brynmaske. Massér blandingen ind i brynet i to minutter og lad det efterfølgende side i 30 minutter. Nyd et velfugtet og næringsrigt bryn vækste naturligt den næste tid. Lige som Super Lash, opnås det fulde potentiale i takt med alle hår har været igennem den anagene og catagene fase, hvilket typisk tager 4-8 uger.

Vælg venligst erhverv eller privat

Modtag unikke produktnyheder og særlige invitationer Tilmeld dig vores nyhedsbrev