Tilbud

Neostrata Restore – Facial Cleanser

En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper – også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver en mild rengøring og en effektiv genfugtning af huden.

Hudtype: Passer alle

Hudtilstand: Linjer & rynker, Ujævn hudtone, Mat hud, Akne, Komedoner, Mørke ringe under øjnene, Tør hud, Keratosis Pilaris, Atopisk eksem, Rosacea, Overfladetørre, Rødme

Indeholder 200 ml.

 

 

kr. 349,00 inkl. moms

Betal sikkert & trygt hos os

Beskrivelse

Beskrivelse:

Dette produkt er designet til blidt at eksfoliere og rense uden at udtørre huden. Facial Cleanser er velegnet til alle hudtyper og er især en fordel , når det bruges med terapeutiske hudregimer . Dette produkt er perfekt for dem med følsom hud eller efter en ansigtsbehandling. Allergivenlig og formuleret med 4% gluconolacton .

Indeholder hverken sæbe eller parfume.

 

Anvendelse:

Påfør i ansigtet og på halsen, og massér ind i huden med vand for effektivt at opløse snavs, hudaflejringer og eventuel makeup. Skyl derefter grundigt med rigelige mængder vand. Rensen er så tilpas mild, at den kan anvendes rundt om øjnene. Huden er nu parat til næste trin i hudplejerutinen.

 

Aktive ingredienser:

• Glukonolakton (PHA)

Vælg venligst erhverv eller privat

Modtag unikke produktnyheder og særlige invitationer Tilmeld dig vores nyhedsbrev