Tilbud

Neostrata Restore – Redness Neutralizing Serum

Virker målrettet på årsagen til rødme, genopretter og styrker hudens beskyttelsesbarriere og hjælper til med at berolige følsom hud.

Hudtype: Følsom

Hudtilstand: Rosacea, Rødme

Indeholder 29 ml.

kr. 659,00 inkl. moms

Betal sikkert & trygt hos os

Beskrivelse

Beskrivelse:

Redness Neutralizing Serum er en let svalende serum, som virker målrettet på årsagen til rødme, genopretter og styrker hudens beskyttelsesbarriere og hjælper til med at berolige følsom hud som f.eks. hud, der er tilbøjelig til at udvikle rosacea.

Denne serum er udviklet til at minimere rødme allerede efter et par timer. Regelmæssig brug giver yderligere dæmpende effekt. Redness Neutralizing Serum indeholder en blanding af ingredienser, som gør rødmen mindre markant ved at virke på flere forskellige årsager.

 

Anvendelse:

Påføres morgen og aften på rengjort hud under en fugtighedscreme, som passer til hudtypen. Kan udmærket påføres i et tykkere lag som en maske ved behov for ekstra pleje af huden. Overskydende produkt tørres af, inden creme påføres. Ved anvendelse sammen med lægemiddel til behandling af rødme anbefales det, at lægemidlet påføres først, så det kan virke. Ved brug af lægemiddel 1 gang pr. dag, f.eks. om morgenen, kan serum påføres om aftenen.

 

Aktive ingredienser:

• 6% PHA/Bionic PHA (glukonolakton og laktobionisk syre) genfugter, styrker hudbarrieren og bidrager til at styrke hudens matrix, således at rødme bliver mindre fremtrædende. Antioxiderende effekt.
• Peptider (palmitoyl tripeptid-8) minimerer rødme.
• Ekstrakt fra alger minimerer rødme, øger hudens restitutionsevne og forbedrer hudens sensoriske egenskaber.
• Ekstrakt fra canadisk gederams dulmer huden og reducerer rødme, som skyldes oxidativ stress.
• Botanisk kompleks bestående af lakridsrod, koffein, zinkglukonat og ekstrakt af hestekastanje minimerer inflammatoriske processer og rødme/svie.
• Bisabolol og ekstrakt af hvid te har antioxiderende effekt og minimerer irritation.

 

Vælg venligst erhverv eller privat

Modtag unikke produktnyheder og særlige invitationer Tilmeld dig vores nyhedsbrev