Tilbud

Neostrata Skin Active – Potent Retinol Complex

Aktive ingredienser:

  • Hyaluronsyre
  • NeoGlukosamin
  • Niacinamid
  • Retinol

 

kr. 799,00 inkl. moms

Betal sikkert & trygt hos os

Beskrivelse

Potent Retinol Complex er en avanceret og virksom serum, som øger hudens cellefornyelse, modvirker alderstegn og hjælper til med at få ny glød. Retinol virker på alderstegn og udjævner pigmentpletter, samtidig med at NeoGlukosamin øger forekomsten af hyaluronsyre, som findes naturligt i huden og hjælper til med at modvirke linjer og rynker. Den unikke kombination af NeoGlukosamin og retinol betyder, at der opnås en større effekt, end hvis retinol blev anvendt alene. Produktets effekt er derfor unik for NEOSTRATA. Niacinamid har yderligere pigmentudjævnende effekt, og centella asiatica virker plejende og genfugtende. Resultatet er en fastere hud med jævnere tekstur og hudtone. En vis tilvænning må forventes på baggrund af retinols virksomme egenskaber.

0,3% stabiliseret retinol – Retinol øger cellefornyelsen, minimerer rynker og udjævner hudtonen.

2% NeoGlukosamin – forekommer naturligt i huden som en byggesten til hyaluronsyre. Genopbygger og styrker hudens underliggende støttestruktur, hvilket giver en fastere og mere fyldig hud. NeoGlukosamin eksfolierer desuden mildt og minimerer ujævn pigmentering. Arbejder sammen med retinol om at opnå en yderligere opstrammende og volumentilførende effekt.

4% niacinamid – udjævner hudtonen og har en generelt hudforbedrende effekt.

Centella asiatica (tigergræs) – planteekstrakt med antioxiderende beskyttelse, som samtidig plejer og bidrager til at minimere irritation.

Hyaluronsyre – en effektiv humektant, som binder fugt i det øverste hudlag.

Påføres om aftenen på renset ansigt og hals, efterfulgt af en natcreme, som tager hensyn til hudtypen. Undgå området omkring øjnene. Koncentratet kan også påføres oven på en serum, hvis det ønskes, efterfulgt af en natcreme. Hvis der er tale om følsom hud, anbefales det, at brugen gradvist optrappes på en måde, som tager hensyn til hudens tolerance. Det er hensigtsmæssigt at starte med 1-2 aftener pr. uge. Optrapning sker under hensyntagen til hudens tolerance og behov. Ved eventuel irritation skal brugen reduceres. Om dagen anbefales brug af solfaktor. Produktet skal opbevares opretstående med pumpen nedad.

 

Vælg venligst erhverv eller privat

Modtag unikke produktnyheder og særlige invitationer Tilmeld dig vores nyhedsbrev